Ιστιοπλοΐα στον Αγιόκαμπο

Sailing in Agiokabos Greece

Η Λάρισα είναι μια όμορφη πόλη, από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ελλάδας και βρίσκεται στα ανατολικά της ηπειρωτικής χώρας, κοντά στην χερσόνησο του Πηλίου. Όπως το Πήλιο, έτσι και η Λάρισα είναι ορεινή και συνδυάζει ιδανικά την ορεινή της ομορφιά με τις παραλίες της στο Αιγαίο.

Agiokabos Greece Στην περιοχή υπάρχουν όμορφα και παραδοσιακά χωριά, όπως η Σκήτη ένα γραφικό χωριό στο οποίο βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας Ηώ, ενώ ο Αγιόκαμπος ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο, βρίσκεται πολύ κοντά, προσφέροντας θαλασσινές απολαύσεις και εμπειρίες.

Εδώ βρίσκεται μια υπέροχη παραλία με αμμουδιά, που απλώνεται για πολλά χιλιόμετρα και είναι η πιο δημοφιλής παραλία της Λάρισας. Είναι ιδανική για κολύμπι, θαλάσσια σπορ, αλλά και χαλάρωση στον καλοκαιρινό ήλιο.

Η παραλία του Αγιοκάμπου μαζί με τις παραλίες Σωτηρίτσα και Βελίκα ενώνονται και σηματίζουν μια παραλία μήκους 10 χλμ. Η περιοχή γεμίζει παραθεριστές το καλοκαίρι, από την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είναι άριστα οργανωμένη και παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Η Λάρισα και τα χωριά της προσφέρονται ιδανικά για εξερευνήσεις και δραστηριότητες στη φύση, όπως πεζοπορίες, αναρριχήσεις, πλεύσεις με κανό ή καγιάκ σε ποταμούς, ορεινή ποδηλασία και άλλες εναλλακτικές δραστηριότητες που ανθούν στην περιοχή λόγω της μορφολογίας της. Θα συναντήσετε πλούσια δάση, ποτάμια, ρεματιές, εκκλησίες και μοναστήρια, αλλά και φυσικά αξιοθέατα που θα γεμίσουν τις διακοπές σας με συγκινήσεις και όμορφες εμπειρίες.

Η Stavento Sailing προσφέρει πολλές προτάσεις για ιστιοπλοϊκές διακοπές και τοπικές ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εκδρομές στην περιοχή. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η πρόταση του "Μυθολογικού Γάμου του Πηλέα" όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε το γάμο σας, ή να ανανεώσετε τους γαμήλιους όρκους σας, στο σπήλαιο του Πηλέα, όπου σύμφωνα με τον μύθο, νυμφεύθηκε τη νύμφη Θέτιδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ιστιοπλοϊκές διακοπές και τα πακέτα που αφορούν τον Αγιόκαμπο και τα παράλια της Λάρισας, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.