Προορισμοί για Ιστιοπλοΐα διακοπές στην Ελλάδα

H Ελλάδα και τα νησιά της προσφέρουν αμέτρητες επιλογές και προτάσεις για διακοπές ιστιοπλοΐας. Στα γαλάζια νερά του Αιγαίου βρίσκονται μερικά από τα ομορφότερα νησιά του κόσμου που προσφέρονται για αξέχαστες διακοπές γεμάτες ομορφιά και αυθεντική ατμόσφαιρα.

Η Stavento Sailing προσφέρει ποικίλες προτάσεις για ιστιοπλοϊκές διακοπές στα μαγευτικά νησιά των Σποράδων, που βρίσκονται στην βορειοδυτική πλευρά του Αιγαίου. Επίσης πραγματοποιεί ημερήσιες κρουαζιέρες γύρω από την περιοχή του Βόλου και του Αγιόκαμπου. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους προορισμούς για τις ιστιοπλοϊκές διακοπές που διοργανώνουμε. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για να οργανώσετε τις ιστιοπλοϊκές σας διακοπές στην Ελλάδα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σκιάθος Ιστιοπλοϊα Διακοπές

Σκιάθος

Η Σκιάθος είναι ένα πανέμορφο νησί που βρίσκεται στη δυτική πλευρά των Σποράδων, πολύ κοντά στην χερσόνησο του Πηλίου, με την μαγευτική ομορφιά και ιστορία. Το νησί έχει μεγάλη φυσική ομορφιά και εδώ θα βρείτε ωραίες παραλίες για να απολαύσετε κολύμπι σε πεντακάθαρα νερά, θαλάσσια σπορ και στιγμές χαλάρωσης. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για καλοκαιρινές διακοπές.

Περισσότερες Πληροφορίες
Σκόπελος Ιστιοπλοϊα Διακοπές

Σκόπελος

Η Σκόπελος είναι το κεντρικό νησί των Σποράδων και βρίσκεται ανάμεσα στην Σκιάθο και την Αλόννησο. Είναι το μεγαλύτερο νησί εκ των τριών και αποτελεί αγαπημένο προορισμό διακοπών, καθώς την επιλέγουν πολλοί επισκέπτες λόγω της άριστης τουριστικής οργάνωσης και της απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς της με τις παραλίες και την πλούσια βλάστηση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Σκύρος Ιστιοπλοϊα Διακοπές

Σκύρος

Η Σκύρος βρίσκεται ανάμεσα στις Σποράδες και την Εύβοια, η οποία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας. Η Σκύρος έχει διατηρήσει τον αυθεντικό παραδοσιακό της χαρακτήρα και προσφέρει στους επισκέπτες της την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας σε ωραίες παραλίες, γραφικούς οικισμούς και χωριά.

Περισσότερες Πληροφορίες
Αλόννησος Ιστιοπλοϊα Διακοπές

Αλόννησος

Η Αλόννησος είναι το τρίτο νησί των Σποράδων και βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιωτικού συμπλέγματος. Είναι νησί με μοναδική φυσική ομορφιά και είναι το κέντρο του πρώτου θαλάσσιου πάρκου που ιδρύθηκε στην Ελλάδα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για ηρεμία και χαλάρωση κοντά στη φύση.

Περισσότερες Πληροφορίες
Βόλος & Πήλιο Ιστιοπλοϊα Διακοπές

Βόλος & Πήλιο

Η πόλη και το λιμάνι του Βόλου βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Πηλίου – ένα από τα ομορφότερα βουνά στην Ελλάδα. Η πόλη είναι άριστα οργανωμένη και προσφέρει πολλές συγκινήσεις στους επισκέπτες της, ενώ είναι και η “πύλη” προς το Πήλιο, μέρος εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και αρχιτεκτονικής, από τους πιο αγαπημένους και δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές όλο το χρόνο.

Περισσότερες Πληροφορίες
Αγιόκαμπος Ιστιοπλοϊα Διακοπές

Αγιόκαμπος

Ο Αγιόκαμπος είναι μια ωραία παραθαλάσσια πόλη του νομού Λαρίσης με ξεχωριστή ομορφιά και μια παραλία που απλώνεται σε μήκος 10 χλμ και προσελκύει επισκέπτες απ΄όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η περιοχή έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό της χαρακτήρα και προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες της να απολαύσουν ξεχωριστές διακοπές και εμπειρίες.

Περισσότερες Πληροφορίες