Ιστιοπλοΐα στη Σκόπελο

Sailing in Skopelos Greece

Η Σκόπελος θεωρείται από πολλούς το ομορφότερο νησί των Σποράδων και ένα από τα γραφικότερα της Ελλάδας. Το τοπίο είναι απλά μαγευτικό και η αρμονία του βουνού με τη θάλασσα είναι εμφανής απ΄άκρη σ’ άκρη. Το σμαραγδένιο νησί είναι ο προορισμός όπου θα βρείτε όλους τους τόνους του πράσινου, τόσο στην πλούσια βλάστηση όσο και στα νερά της θάλασσας. Έχει άριστη τουριστική οργάνωση και συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο.

Skopelos Greece Η Σκόπελος είναι το μεγαλύτερο νησί των Σποράδων και βρίσκεται ανάμεσα στη Σκιάθο και την Αλόννησο. Είναι νησί που προσφέρει σύγχρονες παροχές σε συνδυασμό με φυσικές ομορφιές και δραστηριότητες στη φύση, ενώ όπως όλα τα νησιά προσφέρεται για island hopping, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν όλα τα νησιά των Σποράδων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα.

Σε όλο το νησί θα συναντήσετε υπέροχες παραλίες ιδανικές για κολύμπι και χαλάρωση στον καλοκαιρινό ήλιο. Υπάρχουν παραλίες που είναι σχετικά απομονωμένες, ερημικές αλλά και κάποιες που είναι οργανωμένες και προσφέρουν τη δυνατότητα για οργανωμένα θαλάσσια σπορ και δραστηριότητες.

Καθώς είναι νησί με ιδιαίτερη μορφολογία και μεγάλη φυσική ομορφιά, η Σκόπελος προσφέρεται για δραστηριότητες στη φύση όπως πεζοπορία, ποδηλασία, καταδύσεις κ.α. Είναι νησί που προσφέρεται για εξερευνήσεις οδηγώντας σας να ανακαλύψετε τις ομορφιές και τα μυστικά της, μέσα από μονοπάτια, φυσικές διαδρομές αλλά και σοκάκια με ολάνθιστα μπαλκόνια.

Στο νησί υπάρχουν πολλές εκκλησίες και μοναστήρια που προσφέρονται για επίσκεψη και θρησκευτικό τουρισμό. Έχουν εντυπωσιακό διάκοσμο και θρησκευτικά κειμήλια ιστορικής σημασίας. Ότι τύπο διακοπών επιλέξετε, η Σκόπελος είναι ιδανικός προορισμός γιατί προσφέρει κάτι ξεχωριστό για τον καθένα.

Έχουμε πολλές προτάσεις για ιστιοπλοϊκές διακοπές και ημερήσιες εκδρομές στη Σκόπελο, προσφέροντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτό το τόσο όμορφο και ξεχωριστό νησί.