Γάμοι στην Ελλάδα

Η Stavento Sailing διαθέτει πολλές προτάσεις για διακοπές ιστιοπλοΐας στα παράλια της Θεσσαλίας, του Πηλίου και των Σποράδων, καλύπτοντας μεγάλη έκταση του Αιγαίου. Επίσης οι καθημερινές κρουαζιέρες που πραγματοποιούνται ως ημερήσιες εκδρομές, προσφέρονται ιδανικά για να γνωρίσετε σε σύντομο χρόνο πανέμορφες περιοχές και να αποκτήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Οι ημερήσιες κρουαζιέρες είναι ιδανικές για εκείνους που θέλουν -σε σύντομο χρόνο – να γνωρίσουν ενδιαφέροντα αξιοθέατα και ομορφιές των ακτών της Θεσσαλίας, μέσα από την εμπειρία της ιστιοπλοΐας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κρουαζιέρες που θα δείτε παρακάτω, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Οργανώστε θαλάσσιο Γάμο

Οργανώστε θαλάσσιο Γάμο

Ανακαλύψτε την εμπειρία ενός αξέχαστου και μοναδικού γάμου με το πακέτο της γαμήλιας πρότασης του Stavento Sailing. Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση του γάμου σας, που θα πραγματοποιηθεί στο Σπήλαιο του Πηλέα – εκεί όπου παντρεύτηκε την νύμφη Θέτιδα σύμφωνα με τη μυθολογία. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες και τις απαραίτητες διαδικασίες για την γαμήλια τελετή, τη γαμήλια δεξίωση και τη γαμήλια διαμονή.

Περισσότερες Πληροφορίες
Ανανεώστε τους Γαμήλιους Ορκους

Ανανεώστε τους Γαμήλιους Ορκους

Η ανανέωση των γαμήλιων όρκων ήταν κάτι που συνηθιζόταν ευρέως στην Αρχαία Ελλάδα και σήμερα, μπορείτε πλέον και εσείς να ανανεώσετε τους όρκους σας γνωρίζοντας την γαμήλια εμπειρία στο σπήλαιο του Πηλέα. Σε αυτό το μαγικό σπήλαιο, ο Πηλέας νυμφεύθηκε τη Θέτιδα και την έκανε βασίλισσα του. Εμείς θα αναλάβουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια της διοργάνωσης και εσείς θα αποκτήσετε μια αξέχαστη εμπειρία.

Περισσότερες Πληροφορίες
Ο Μυθολογικός Γάμος του Πηλέα

Ο Μυθολογικός Γάμος του Πηλέα

Ο γάμος του Πηλέα και της Θέτιδας, είναι μεγάλης σημασίας στην Ελληνική μυθολογία. Πραγματοποιήθηκε στις ακτές της περιοχής που κάνουμε τις ξεναγήσεις μας σήμερα και ήταν ο γάμος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στον μετέπειτα Τρωϊκό πόλεμο.

Περισσότερες Πληροφορίες